merkki joka viestii asiantuntevuudesta ja laadusta

Palveleva & luotettava

Fotoliiga pitää huolen siitä, että liikkeistä saat laadukasta palvelua kaikessa kuviin ja kuvaukseen liittyvissä asioissa.

Fotoliiga on Suomen suurin, kahdenkymmenen itsenäisesti eri puolilla maata toimivista kauppiaista koostuva fotoalan ketju.
Fotoliiga pitää huolen jatkuvalla koulutuksella siitä, että liikkeistä saat laadukasta palvelua kaikessa kuviin ja kuvaukseen liittyvissä asioissa.

fotoliigan tarina

Fotoliiga, viralliselta nimeltään Osuuskunta Suomen Kamerakauppiaat on perustettu vuonna 1970 ja merkitty kaupparekisteriin 27.11. kyseisenä vuonna. Osuuskunnan tarkoituksena oli ja on mm. yhteisostojen tekeminen kilpailukykyisten hintojen saamiseksi. Yhteisten mainosjulkaisujen kustantaminen osuuskunnan jäsenille oli myös tärkeää ennen netti-, some- ja verkkokauppa aikaa. Fotoliigasta on myös alan piirissä käytetty nimeä ”Miljoonaliiga”, kun jäseneksi pääsyn yhtenä edellytyksenä oli miljoonan markan liikevaihto.

Tänä päivänä Fotoliigan jäsenten yhteisen toiminnan keskiössä on edelleen yhteisostot ja jatkuva kouluttautuminen, sekä ajan ”hermolla” pysyminen yhteisissä tilaisuuksissa ja verkkotapaamisissa.

Kaiken tämän tarkoituksena on tarjota asiakkaille parasta ja asiantuntevaa palvelua sekä kilpailukykyiset hinnat.

Passikuvat hoituu ammattitaidolla ja laadukkaat digikuvat tunnissa, jopa odottaessa.

itsenäinen & paikallinen

Fotoliiga on Suomen suurin, kahdenkymmenen itsenäisesti eri puolilla maata toimivista kauppiaista koostuva fotoalan ketju. Toimintamme kulmakivinä ovat asiantunteva ja laadukas palvelu. Ketjumme kauppiaat toimivat itsenäisinä yrittäjinä tarjoten sinulle kattavan valikoiman fotoalan palveluita omalla paikkakunnallasi.